Caterpillar atzīmē 50 000-tā Cat® riteņu ekskavatora piegādi klientam

Šogad Caterpillar atzīmē sava 50 000-tā riteņu ekskavatora piegādi klientam – tas ir Cat M318 Next Gen modelis. 2023. gada 22. jūnijā, Caterpillar rūpnīcā Grenoblē (Francijā) notikušajā ceremonijā, Caterpillar un Zeppelin pārstāvji prezentēja 50 000-to Cat riteņu ekskavatoru – jubilejas tehnikas vienību – sava ilggadīgā klienta, uzņēmuma Wolff & Müller Holding GmbH & Co. KG, pārstāvjiem. 

1984. gadā Caterpillar, Eder un Zeppelin Baumaschinen, oficiālais Cat® tehnikas pārstāvis Vācijā, iepazīstināja klientus ar jaunu riteņu ekskavatoru līniju, piedāvājot četrus Cat Eder zīmola tehnikas modeļus. 
Pēc astoņiem gadiem šīs ekskavatoru līnijas ietvaros radītie produkti pilnībā kļuva par Cat® zīmola tehniku, un pie šīs līnijas attīstīšanas kopš tā laika strādā atsevišķa Cat® riteņu ekskavatoru speciālistu komanda. 

28 gadus vēlāk, 2012. gadā, Caterpillar šīs līnijas ietvaros bija saražojis jau 25 000 riteņu ekskavatoru tehnikas vienības. 

Šogad Caterpillar atzīmē sava 50 000-tā riteņu ekskavatora piegādi klientam – tas ir Cat M318 Next Gen modelis, un tas nozīmē, ka nākamās 25 000 tehnikas vienības tika saražotas jau krietni īsākā laika posmā – tikai 11 gadu laikā. Eiropas un Dienvidkorejas klienti bija pirmie, kas iepazinās ar šo jauno Cat riteņu ekskavatoru modeli. 


Taču ātruma, jaudas un daudzpusības kombinācijas, kā arī plašā, šai tehnikas grupai pieejamā, hidraulisko darbarīku klāsta dēļ Cat riteņu ekskavatoru līnijas popularitāte pieaug arī Ķīnā, Dienvidaustrumāzijā, Vidējos Austrumos, Ziemeļamerikā un citos pasaules tirgos.

Sākotnēji pārstāvēta ar tikai četriem tehnikas modeļiem, Cat riteņu ekskavatoru līnija šobrīd ietver septiņas Cat riteņu ekskavatoru grupas – modeļi no Cat M314 līdz Cat M322 ir paredzēti tirgiem ar augstākām izmešu normu prasībām, modelis M315 GC ir paredzēts Ķīnas tirgum, trīs modeļi – M315 līdz M320 D2 ir paredzēti tirgiem ar zemākām izmešu normu prasībām, M323F ir īpaši dzelzceļa izbūves darbiem piemērots modelis, un četri modeļi ir materiālu pārkraušanas ekskavatori – no MH3022 līdz MH3040.

Atzīmējot fakta – par 50 000-to saražoto Cat riteņu ekskavatoru – nozīmi, Caterpillar ekskavatoru ražošanas divīzijas viceprezidents Braiens Ebots (Brian Abbott) teica: “Pateicoties tā spējai ātri pārvietoties būvlaukuma ietvaros, kā arī no viena objekta uz otru, nesabojājot virsmas segumu, Cat riteņu ekskavators ir pierādījis sevi kā izcilu spēlētāju un neaizvietojamu palīgu tiem uzņēmējiem, kuri strādā blīvi apdzīvotos apgabalos un attīstītas infrastruktūras apstākļos.
Uzlabota hidrauliskās sistēmas konstrukcija, kas atšķiras no parastajiem ekskavatoriem raksturīgās, un plašs hidraulisko darba instrumentu klāsts ļauj Cat riteņu ekskavatoriem paveikt objektā vairāk kā tikai vienkāršus rakšanas darbus, tā paplašinot šīs tehnikas grupas izmantošanas iespējas dažādos objektos. Mēs esam priecīgi piegādāt savu 50 000-to Cat riteņu ekskavatoru mūsu ilggadīgajam klientam Wolff & Müller.”


2023. gada 22. jūnijā, Caterpillar rūpnīcā Grenoblē, Francijā, notikušajā ceremonijā, Caterpillar un Zeppelin pārstāvji prezentēja 50 000-to Cat riteņu ekskavatoru – jubilejas tehnikas vienību Cat M318 – uzņēmuma Wolff & Müller Holding GmbH & Co. KG pārstāvjiem. Uzņēmums Wolff & Müller ir dibināts 1936. gadā Štutgartē, Vācijā, ir viens no vadošajiem privātajiem celtniecības un būvniecības darbu veicējiem Vācijā, un Caterpillar pārstāvniecības Vācijā Zeppelin klients jau vairāk kā 70 gadus. Uzņēmumam pieder vairāk kā 100 Cat tehnikas vienības, kas piedalās infrastruktūras izbūves, celtniecības, civilās būvniecības, tērauda konstrukciju izbūves, ēku renovācijas, ceļu būvniecības un pamatu izbūves darbos. 

Cat riteņu ekskavatoru līnijas flagmanis Cat M318 piedāvā optimāli sabalansētu tehnikas izmēra un snieguma kombināciju. Tas ir pietiekoši kompakts, lai būtu piemērots darbam šauros apstākļos, tajā pašā laikā nodrošina izcilu sniegumu arī lielākos objektos, tā pozicionējot sevi kā ļoti vispusīgu, teju universālu spēlētāju. Jaunākie dizaina uzlabojumi ietver uzlabotu redzamību, zemāku degvielas patēriņu un samazinātas apkopes izmaksas, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem, kā arī tādu tehnoloģiju komplektu, kā Cat Grade, Cat Payload un Cat E-Fence. Tādi attālinātās diagnostikas rīki, kā Remote Troubleshoot un Remote Flash, palīdz Cat M318 nodrošināt augstu veiktspēju un maksimālu efektivitāti ar minimālu dīkstāvi.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti