Hitachi saimē ienāk jauns kompaktās klases kāpurķēžu ekskavators ZX95-7

Industriālās tehnikas ražotājs Hitachi Construction Machinery laidis klajā jaunu 7.-paaudzes kompaktās klases 9-tonnu kāpurķēžu ekskavatora modeli ZX95-7, kas aizstās tā priekšgājēju, 6.-paaudzes ZX85-6.

SIA Alwark Hitachi Construction Machinery produktu grupas vadītājs Gerds Sīmanis stāsta, ka, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, jaunajam ZX95-7 ir vairāk jaudas un spēka, kā arī ir samazināts degvielas patēriņš. 

Kā jau 7.-paaudzes tehnikas vienībai, šim ekskavatoram ir palielināta kabīne, kas piedāvā pirmās klases komfortu ar zemāko trokšņa līmeni tirgū, un augstas rezolūcijas LCD displejs ar pretatspīduma ekrānu. 

Iebūvētā telemātikas sistēma nodrošina attālinātu datu kontroli, kas ir būtiski pilnvērtīgai servisa diagnostikai. Tāpat šim modelim ir vairāki konstruktīvi uzlabojumi, kas nodrošina vieglu un ātru ekskavatora apkopi no zemes līmeņa – eļļošanas un apkopes punkti ir viegli pieejami, un tas samazinās laiku, kas nepieciešams regulārajām apkopēm. 

Arī šis ZX95-7, kā jau visa Eiropas tirgum paredzētā Hitachi tehnika, ir ražots Japānā, un būs lielisks partneris Jūsu biznesam. Pirmā ZX95-7 tehnikas vienība būs pieejama klientiem Latvijā sākot ar 2024. gada martu. Piesakieties izmēģinājumiem jau tagad un izbaudiet Hitachi sniegtās priekšrocības!



Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti