Šveicē ražotā tehnika pieejama arī Latvijā!

Šobrīd Latvijā ir uzsākti pirmie asfaltēšanas darbi ar Šveicē ražoto AMMANN asfalta ieklājēju AFT400-3.

"Erco Technologies" - uzņēmums no Lietuvas, kas pārstāv šo Šveices zīmolu Baltijas valstīs - piedāvā veltņus un ieklājējus gan iegādei, gan nomai, kā arī sniedz pakalpojumus asfalta un betona rūpnīcām. Paplašinot savu darbību, "Erco Technologies" ienāk arī Latvijas tirgū. Uzņēmums savu darbību uzsāka tikai pirms diviem gadiem, bet, pateicoties komandas profesionālajām zināšanām un netradicionālajiem risinājumiem, kas taupa klientu investīcijas, jau ir apliecinājis sevi kā nopietnu tirgus dalībnieku un sasniedzis apgrozījumu 2,8 miljonu eiro apmērā.

„Erco Technologies” ir jauns vārds Baltijas valstīs, un to vada Artūrs Stakausks (Artūras Stakauskas), kuram ceļu būvniecības tehnikas jomā ir 22 gadu pieredze un kurš pirmstam ir vadījis uzņēmumus „Wirtgen Lietuva” un „Wirtgen Latvia”. Uzņēmuma speciālistu kompetences un uz klientu orientēta skatījuma dēļ, Latvijā un Lietuvā divu gadu laikā ir jau piegādātas piecdesmit piecas ceļu būvniecības tehnikas vienības.


Pirmais ieklājējs – jau Latvijas ceļos.

Baltijā jau ir piegādāti seši AMMANN asfalta ieklājēji. Tagad - arī pirmais Latvijā! AMMANN ieklājēju AFT400 ir iznomājusi viena no lielākajām Latvijas ceļu būvniecības kompānijām - SIA Binders.

 

Izturība un zemākas izmaksas

 AMMANN ieklājēju, grunts veltņu un pneimoveltņu popularitāte balstāma ergonomiskos risinājumos un patentētos izgudrojumos, kas saistāmi ar izturības palielināšanu un degvielas izdevumu samazināšanu, vienlaikus saglabājot tikpat lielu mašīnu jaudu. Asfalta vieglie AMMANN veltņi ir pirmie un pagaidām tirgū vienīgie veltņi ar integrētu elektronisko vadīšanas rokturi. Šajos veltņos var būt iemontēta malas piespiešanas / griešanas iekārta, apsildāms sēdeklis un citi darba produktivitāti un operatora komfortu uzlabojoši risinājumi.      

Lielākajos asfalta veltņos ir integrēta viedā ACEpro sistēma. Tas ir patentēts AMMANN risinājums, kas mēra un nosaka virsmas raksturojumu un automātiski koriģē veltņa vibrācijas amplitūdu un frekvenci. Atsevišķi sagriežamu valču dēļ, RP 95 izceļas ar lielāko darba platumu un ārkārtīgi mazu apgriešanās rādiusu, kas ir ļoti noderīgi, strādājot pilsētā. 

 AMMANN pneimoveltņi ART 280 izceļas ar īpašu labu caurgājību un vilces kontroli. Tajos ir iemontētas automātiskās riepu spiediena uzturēšanas, balansēšanas un darba svara maiņas sistēmas.

AMMANN ARS sērijas grunts veltņi, kam ir lielākais sablietēšanas spēks (centrbēdzes spēks 285 kN–11 t veltnim), apvieno pārbaudītās labākās īpašības ar modernajām tehnoloģijām. Risinājums, kas ļoti patīk klientiem – rūpnīcā kalibrēts sablietēšanas mērītājs ACE force – nodrošina īpaši ērtu darbu, kam nav nepieciešama kalibrēšana uz dažādu materiālu virsmām, kad tiek izmantotas 3D GPS blietēšanas dokumentēšanas sistēmas. Produktīvās ARS mašīnas izceļas ar īpašām kabīnēm, kuras nosaka jaunus operatoru ērtību un redzamības standartus.


Garantēta apkope un netradicionāls skatījums

„Erco Technologies” izvēlas netradicionālus, uz klientu orientētus risinājumus. Pirmkārt, sabiedrība klientiem dod iespēju AMMANN mašīnas ne tikai iegādāties, bet arī iznomāt. 

Otrkārt, mudinot klientus taupīt laiku un naudu, sabiedrība piedāvā remonta pakalpojumus. Pretēji citiem uzņēmumiem, „ERCO Technologies” māca klientus, kā pašiem veikt vienkāršus remontdarbus. Turklāt, sabiedrība tiecas pēc iespējas vispusīgāk apmācīt katru klientu izmantot tehniku tā, lai tā kalpotu ilgāk, bet remonts neprasītu daudz laika un finanšu investīcijas.    

 Inovatīvs jaunums Baltijas valstīs  

„Erco Technologies” piedāvā jaunumu Baltijas valstu tirgū – 3D sistēmu un būvniecības procesu digitalizēšanas sistēmu Q Point. Tas ir dažādu būvniecības projektu dalībnieku apvienojošs risinājums, kas dod iespēju digitālajā vidē raiti sadarboties ceļu būvniecības, transporta un ražošanas uzņēmumiem.

Vairāk Erco Technologies mājas lapā.

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti